Monday, 21 May 2012

SEHARIAN BERSAMA MY BFF


Assalamualaikum ..


Hai semua , apa khabar ? hopes baik2 jer k . huhh, dah lama rasanya aq x update blog nie . mklumla , busy lah katakan :) heheww busy laa sgt , lgpon aq x twu nk update apa da . dah berhabuk blog nie haha . hari nie 21/5/2012 ( isnin ) aq jumpa my BFF yg setelah sekian lama x bertemu . hurmmm , mklumlah masing2 busy jer . x da masa nk jumpa . tp tadi kami habiskan masa seharian bersama di LANGKAWI . kami just pegi skolah & pusing2 kt Chenang jer . kawan2 aq nk ambik sijil . sijil aq kawan aq (NIKMAT) da tolong ambilkan , so aq temankan diorang jer laa .. best dpt jumpa diorang walaupon x da lah lama sgt pon . just beberapa jam shja .

.. KENANGAN KAMI ..


JIHA ,TASHA , INTAN

kat ats tuhh gamba kami bertiga . sebenarnya kami semua 4 org . tp sorg x dpt join . dia ada hal . so tinggal  kami bertiga jer laa . dpt jugak bjumpa stelah sekian lama x jumpa . asyek lepaskan rindu melalui telefon jer laa :) hmmm , bila lg nk jumpa kn ? lepas nie mesti masing2 da busy . ms ti dah x sempat nk jumpa lg kan ?



TASHA , INTAN

memori dgn Tasha . tinggi kn dia ? haha . nieh time kami kt Chenang . jln2 kt Chenang sebelom balik umh . hmmm . x sempat nk bergambar sgt pon sbb kami kejar masa . takot terlewat pulak smpai jeti nanti . lgpon , nk shopping lg :) haha . kalau pegi Langkawi x shopping rugi lah kn .



JIHA

 Comel kn dia ? haa , nie kawan aq , nama dia Najihah . tp org panggil dia jiha jer . dia baik . semua org suka berkawan dgn dia . lg 1 dia nie jenis yg cool ang sporting . best lah kawan dgn dia . Jiha study kt kolej PTPL Shah Alam . nk kenal dia ? pegi lah kolej tuhh . HEHE


TASHA

Yg nie pula si manis Kulim mari . cantik kn dia ? hahh , nama dia Natasha Khairunisa . cntek nama tuhh , mcm tuannya . org panggil dia Tasha . Tasha nie pendiam , pemalu , sopan santun . Best kawan dgn dia . tp , dia dah berpunya tw HEHE . dia study kt UITM Seberang Perai . 


huhh , penat dah aq bercerita , best sgt pegi Langkawi tuhh tp agak letih sedikit lah . walaupon beralun & pening2 jer naik feri , tp kami masih enjoy sbb dpt jumpa cikgu2 , dpt tengok kawasan sekolah yg dah byk  berubah , dpt jumpa kawan aq selain daripada diorang , dpt jumpa Nikmat  ( kawan aq jugak ) hehe  rindu dia  & dpt tengok mcm2 lah perubahan yg terjadi kt Langkawi tuhh . maklumlah ,dah 2 tahun x tinggal kt Langkawi . terasa mcm sekejap shja . x sgka dah 2 tahun kami tamat persekolahan . rindunya time sekolah . hmm . dah laa kot sikit2 aq merapu , otak dah tepu nieh , x tw nk cerita apa lg . next time kalau aq ada cerita best , aq update lg yer . mmuahh papai (!)


Yang Benar
IntanShuhaila

1 comment:

  1. Assalamualaikum, halo, blog anda sungguh cantik, saya suka dengan warna nya, saya antos dari minangkabau, tak disangka jumpa dengan blog anda, saya ingin jalin persahabatan dengan anda, mari join with my site/follower.. sayapun akan balik follow.. saya tunggu kabar anda.. wassalam..

    ReplyDelete